Pasta med persille og citron

Det burde ikke være nødvendigt at bringe en opskrift. Retten er så simpel, og kan spises for sig selv. Man vil genkende ingredienserne i sovsen som den gremolata, der ledsager osso buco, her blot beriget med basilikum.

Pasta

Du skal bruge en håndfuld spaghetti, en håndfuld bredbladet persille, en håndfuld basilikumblade, et stort fed hvidløg, en citron og to-tre spsk. oliveniolie.

Kog spaghettien al dente, hak i mellemtiden persillen fint sammen med basilikummen. Riv det gule af citronskallen og pres citronen. Hak hvidløget fint, pres det eller riv det på rivejernet.

Varm olivenolien op, vend persille, basilikum, hvidløg og citronskal i. Tilsæt citronsaft og den kogte spaghetti. Krydr med friskkværnet peber. Drys friskrevet parmesan over ved serveringen. Sværere er det ikke.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *